Seleccionar página

24VAT energies

 

una empresa d’instal.lacions que desde fa 50 anys realitza noves instal.lacions, manteniment i reparació.

24VAT energies és la segona generació d’una empresa familiar dedicada al sector de les instal.lacions, per aquest motiu podem dir que realitzem instal.lacions desde fa 50 anys.

L’activitat professional de 24VAT energies es desenvolupa al sectors de la construcció, indústria, serveis i ramader. Realitzem tot tipus d’instal.lacions, així com el mantneniment i reparació de les mateixes.

Entre les instal.lacions que realitzem hi ha les següents:

^

elèctriques

^

fontaneria

^

sanejament

^

gas

^

instal.lacions fotovoltaiques i ACS

^

climatització

^

veu i dades

^

il.luminació

^

contraincendis

^

etc...

24VAt energies està composat d’un equip tècnic altament qualificat i especialitzat que s’encarrega de gestionar tot el procés d’instal.lacions, manteniment i reparació dels diferents tipus d’instal.lacions que realitzem.

Eleborem estudis previs, determinem la gestió de terminis i la decisió de prioritats, sempre de la mà dels clients.

Entre els nostres objectius està assegurar desde el principi el compliment dels terminis i els costos de l’instal.lació sense desviacions i oferir el millor servei en el menor temps possible, ja que disposem d’atenció telefònica permanent les 24 hores els 365 dies de l’any.

Les nostres prioritats són oferir garantia, transmetre confiança, demostrar professionalitat, eficàcia i experiència en les instal.lacions i concentrar els nostres esforços en optimitzar els recursos, sempre busquem la màxima satisfacció del client.

Gerard Campanera Guiu

Av. de les Garrigues, 5 de Sunyer

mob: 649 41 52 55

email: 24vatenergies@gmail.com

L'imformem que 24Vat energies, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat analítica i publicitària.Consulti la Política de Cookies Més Informació