Seleccionar página

 Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, D’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

  • Raó social: GERARD CAMPANERA GUIU
    NIF: 47678556Q
    Adreça: Carrer Eral, 15 – 25174 – Sunyer – Lleida
    Telèfon: 649415255
    Email: 24vatenergies@gmail.com

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels serveis prestats per l’entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta.

En present avís legal(d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús de lloc web: https://24vatenergies.net/

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions en GERARD CAMPANERA GUIU i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web. Es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

US I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb GERARD CAMPANERA GUIU o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GERARD CAMPANERA GUIU i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar alb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de GERARD CAMPANERA GUIU.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

GERARD CAMPANERA GUIU es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

GERARD CAMPANERA GUIU no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços de qualsevol pàgina web propietat de GERARD CAMPANERA GUIU. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de GERARD CAMPANERA GUIU té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació, sobre aquest.

L'imformem que 24Vat energies, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat analítica i publicitària.Consulti la Política de Cookies Més Informació